Actueel

Checklist overlijden

Volgens het woordenboek is 'beheer' een term die breed toepasbaar is. Het kan worden gebruikt voor 'bestuur en bewindvoering' maar ook 'als verantwoordelijke zorg dragen voor'.

Onze dienstverlening richt zich dan ook op het bijstaan in situaties waarin het lastig is (tijdelijk) uw eigen zaken te behartigen, bijvoorbeeld omdat u tijdelijk naar het buitenland vertrekt.

Ook in situaties van (langdurige) ziekte van u zelf of familieleden, of bijvoorbeeld een ziekenhuisopname is het goed om te weten dat uw zaken op een professionele wijze worden behartigd.

Wanneer iemand overlijdt moeten er veel zaken worden geregeld. Seniorensupport kan helpen om veel van deze zaken voor de nabestaanden te regelen. Om alvast een idee te geven wat er allemaal geregeld moet worden is in het blok 'actueel' een link opgenomen naar een lijst met mogelijk te regelen zaken.

Tevens is het mogelijk om ondersteuning te krijgen bij het uitvoeren van taken voor bijvoorbeeld een vereniging van eigenaren (VVE). Wij kunnen desgewenst secretariële en/of bestuurlijke ondersteuning leveren.